Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Ο γενναιόδωρος Πανιώνιος!!!

Χωρίς καμία υπερβολή ο Πανιώνιος έχασε δικό του αγώνα από μια ομάδα που αν εξαιρέσεις το Βασιλακάκη & το Μαρσελίνιο είχε στις τάξεις της ποδοσφαιριστές, οι οποίοι συνέθεταν ένα σύνολο μέτριας και κάτω δυναμικότητας. Όμως ο Πανιώνιος κατά τη συνήθη τακτική έκανε δώρο το βαθμό στην Ξάνθη και ίσως θα πρέπει να είναι και ευχαριστημένος που στο τέλος δεν έχασε! Τελικά ο Ιστορικός πρέπει να συγκαταλέγεται στις πιο γενναιόδωρες ομάδες του πρωταθλήματος!

Σήμερα οι ποδοσφαιριστές του έκαναν ότι χρειαζόταν για να μην κερδίσουν! Όλοι τους και περισσότερο δύο από τους καλύτερους που διαθέτει, ο Τσότσαλιτς και ο Ριέρα, διέπραξαν βλακώδη λάθη, τα οποία φυσικά πλήρωσαν με αποβολή. Έπαιζαν τόσο σκληρά και ανόητα από την αρχή, που ήταν φως φανάρι ότι θα έχουν συνέπειες. Και μάλιστα χωρίς να συντρέχει λόγος, αφού σήμερα η τοπική ομάδα δεν αποτελούσε αξιόμαχο αντίπαλο. Ευθύνη φέρει και ο πάγκος, που δεν κατάφερε να τους κατευνάσει, αλλά και επειδή δεν τους έχει περάσει το μήνυμα ότι θα πρέπει να παίζουν δυνατά, όχι όμως αντιαθλητικά.

Οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου συνέλλεξαν πολλές κίτρινες κάρτες και οι Τσότσαλιτς, Ριέρα αποβλήθηκαν πληρώνοντας την επιπολαιότητά τους. Έτσι στέρησαν από τον Πανιώνιο: τη σημερινή νίκη (διότι αν ο Πανιώνιος αγωνιζόταν με ισάριθμους ποδοσφαιριστές, κατά πάσα βεβαιότητα θα ήταν νικητής) και την πολύτιμη συμμετοχή τους στους επόμενους κρίσιμους αγώνες. Με λίγα λόγια με τη συμπεριφορά τους, τόσο σήμερα όσο και τις επόμενες αγωνιστικές αποδυνάμωσαν την ομάδα τους.

Συμπερασματικά για την επιτυχία στο ποδόσφαιρο, όπως και σ’ όλες τις άλλες δραστηριότητες στη ζωή, δεν απαιτούνται μόνο σωστή προετοιμασία, προσοχή, θέληση και αγωνιστικότητα, χρειάζεται να λειτουργεί και το μυαλό!

Ευχόμαστε και ελπίζουμε τα πράγματα να βελτιωθούν στους επόμενους αγώνες και ο Πανιώνιος, αφενός να πάρει τους βαθμούς που δώρισε τις δύο πρώτες αγωνιστικές και αφετέρου να μην ξαναδωρίσει άλλους!!!

Πάνος Κατσούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου