Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ

*Επιστρέφουμε δριμύτεροι μετά τοπ δεύτερος σκέλος στης καλοκαιρινής μας άδειας. Καλά να είμαστε και η επαφή μας θα είναι συχνότερη.

*Πριν περάσουμε στα καθαρά μπασκετικά να πούμε ένα μπράβο στην ομάδα του ποδοσφαίρου για την πολύ καλή εμφάνιση και τη νίκη επί του Άρη. Μπράβο στον Μίκαελ Στόρε που ρίσκαρε και φυσικά στους παίκτες.

*Πάμε τώρα στην πορτοκαλί θεά… Όλα εξελίσσονται θετικά, αφού όπως έχουμε πει κατ’ επανάληψη η παρουσία του Ηλία Λιανού αποτελεί εγγύηση. Η ομάδα αποπνέει και πάλι υγεία σε όλους τους τομείς και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

*Η ομάδα γέμισε από ελληνόπουλα που θα έχουν τον πρώτο λόγο και παράλληλα μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους. Επέστρεψε ο Μάριος Μπατής, ενώ αποκτήθηκε και ο βασικός σέντερ της εθνικής Νέων Ζήσης Σαρικόπουλος.

*Στο ρόστερ υπάρχουν δύο ξένοι (ΜακΛάουντ και Ελονού) και αν χρειαστεί στα μέσα της σεζόν ίσως προστεθεί ακόμη ένας.

*Δεν θα πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε πως για τα επόμενα δύο χρόνια θα πρέπει να καλυφθεί το άνοιγμα του ενός εκατομμυρίου ευρώ από την περσινή σεζόν (2009-10), κατά συνέπεια οι κινήσεις είναι προσεκτικές και μελετημένες.

*Χρειάζεται υπομονή και στήριξη απ’ όλους μας. Όσοι μπορούμε ας πάρουμε ένα εισιτήριο διαρκείας. Πρέπει να δώσουμε μεγάλη μάχη σε αυτόν τον τομέα.

*Όσοι πάλι δεν έχουν την δυνατότητα (απόλυτα κατανοητό) ας βοηθούν στα παιχνίδια με την αγορά ενός εισιτηρίου και όχι μπαίνοντας τζαμπέ στο κλειστό.

*Η ομάδα έχει ανάγκη τη στήριξη του κόσμου. Με φωνή και παλμό. Είναι η δύναμή της, η ώθηση για τα νέα παιδιά.

*Καλός θα είναι όμως και οι οργανωμένοι να προσέξουν περισσότερο στο θέμα της συμπεριφοράς. Πέρσι η ομάδα γονάτισε από τα πρόστιμα πληρώνοντας περισσότερα από 50 χιλιάδες ευρώ.

*Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ξεκινήσει η νέα σεζόν με δύο παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών. Είναι δηλαδή ωραίο αυτό; Και τα πρώτα δύο παιχνίδια είναι με Μαρούσι και Ολυμπιακό.

… ο πλατειακός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου